Geen onderdeel van een categorie

De top 10 slaapbanken voor studentenkamers

Wanneer je gaat studeren is de kans groot dat je een studentenkamer betrekt. Wonen op kamers is voor veel mensen een onvergetelijk deel van hun studententijd en deze kamers hebben vaak één ding gemeen: ze zijn klein.
Gemiddeld is een studentenkamer 17m2 waardoor je creatief met de ruimte om moet gaan. Een 1 persoons slaapbank of bedbank is hier de perfecte oplossing voor. Maak optimaal gebruik van de ruimte met een bed en bank in één!

Dit is de top 10 slaapstoelen en banken voor studentenkamers.
Cubed 90 dark wood
01.

Cubed van Innovation Living

Dé slaapbank van Innovation Living: strak design en bijzonder slaapcomfort. Met een slaapbreedte van 90 centimeter is deze bank ideaal voor één persoon. De Cubed is verkrijgbaar met verschillende poten in aluminium en hout en gestoffeerde armen. Een stijlvolle slaapstoel die past in elke studentenkamer!

02.

Slaapbank 192 van Pol74

Dit is de smalste bedbank van Pol74! Als eenpersoons model verkrijgbaar in de slaapmaten 80x200cm of 90x200cm. Deze slaapstoel heeft een bijzonder hoog zitcomfort en is ook nog verkrijgbaar met drie verschillende matrassen. Daarnaast is hij voorzien van subtiele armleuningen waardoor de buitenmaat bescheiden is en smal is. Zo past deze 1 persoons variant in elke kamer.

Slaapbank Filuca
03.

Slaapbank Filuca van Innovation Living

Een multifunctionele slaapbank: dat is de Filuca van Innovation. Deze slaapbank is zowel als éénpersoons en als tweepersoons slaapbank te gebruiken. De delen kunnen ook los van elkaar twee éénpersoons bedden vormen. De stijlvolle ronde vormen en exclusieve afwerking maken de Filuca een ideale slaap stoel voor elke kamer.

Slaapstoel Ramone
04.

Slaapstoel Ramone

Nog zo’n bijzondere slaapstoel / slaapbank die zowel voor één als voor twee personen verkrijgbaar is. Beide varianten zijn compact en verkrijgbaar in veel verschillende stoffen. Van retro tot modern en van panterprint tot corduroy.

05.

Een slaapbank met opbergruimte: Stratos

Deze eenpersoons dwarsslaper heeft een slaapmaat van 80 x 202 cm en is voorzien van een verstelbare rug- en armleuning. Tevens zit er onder de slaapbank extra opbergruimte voor dekens en kussens. Perfect voor kamers waar minder ruimte is!

06.

Zeal Laser: een smalle slaapbank

Heb je echt weinig ruimte in je studentenkamer? Dan is de Zeal Laser het antwoord. Deze dwarsslaper met een slaapoppervlakte van 70 x 200 cm is verkrijgbaar in allerlei leuke opvallende kleuren. Daarnaast is deze smalle slaapbank uitgevoerd met pocketvering matras.

07.

Piuma van Pol74

Een van de mooiste banken van van Pol74. Met of zonder armen verkrijgbaar als eenpersoons slaapbank. Met veel keuze uit verschillende matrassen kun je deze bank helemaal naar wens maken. De mooie afwerking maakt dit meubel een écht plaatje.

08.

Novara van Dienne

Zoek je een kleine slaapbank? Overweeg dan eens de Novara van Dienne. Strak, tijdloos en met een hele mooie afwerking. De eenpersoons variant heeft de slaapmaat 72 x 200 cm waardoor het een klein maar fijn bed is.

Emanti eenpersoons slaapbank
09.

Slaapstoel Emanti

Wanneer je graag in een breed 1 persoons bed slaapt, dan is de slaapstoel Emanti iets voor jou. Deze slaapstoel is extra interessant omdat de matrasmaat 83 cm is. Standaard uitgevoerd met een binnenvering matras, maar ook met pocketvering verkrijgbaar. Alle ruimte om heerlijk op te slapen.

10.

Tommy van Milano Bedding

Milano Bedding heeft deze prachtige slaapbank een heel moderne look gegeven. De Tommy is verkrijgbaar in verschillende formaten en is een echte eyecatcher voor je inrichting. De bank openklappen is heel gemakkelijk. Je opent simpelweg de hoes en klapt de bank uit.

De beste eenpersoons slaapbanken voor elke kamer, vind je bij Het Slaapbankencentrum. Ben je op zoek naar een tweepersoons variant? Ook die vind je in ons ruime assortiment slaapbanken. Neem gerust contact met ons op voor meer informatie.