Toont alle 8 resultaten

2,033.002,309.00
2,770.003,022.00
2,520.002,873.00
2,475.002,833.00
2,697.003,039.00
2,300.002,576.00
2,680.002,961.00
2,651.002,961.00

Hoekslaapbank

Een hoekslaapbank is een multifunctioneel meubelstuk dat zowel als bank en als bed kan dienen. Het is ontworpen in een L-vorm, zodat het in een hoek van een kamer past. Dit type slaapbank biedt extra zitplaatsen en kan eenvoudig worden omgevormd tot een bed.

Hoekslaapbanken zijn niet geschikt voor de kleinste kamers in je huis. Een echte hoekslaapbank is namelijk flink groot en heeft vrij veel ruimte nodig.

In onze collectie vind je naast enkele echte hoekslaapbanken dan ook een aantal gewone slaapbanken met een poef ervoor!

Dit hebben we gedaan omdat een slaapbank met een poef of hocker ervoor min of meer hetzelfde effect heeft als een hoekslaapbank. Het wordt dus meestal een slaapbank met een longchair eraan vast of een bedbank met een losse poef ervoor. Daarmee ben je ook wat flexibeler, zodat je hem nog eens anders neer kunt zetten.

Door een gebrek aan ruimte kiezen onze klanten vaak voor een kleiner model slaapbank, zoals onze tweepersoons slaapbank en combineren dit dan dus met een poef of hocker.

Heb je weinig ruimte voor de kussens en een dekbed? Vaak vind je in de hoekslaapbank ook opbergruimte maar ook in de poef kan je soms spullen kwijt.

Wat is een hoek slaapbank?

Een hoekslaapbank is een bank in de vorm van een L die je gemakkelijk in een hoek kan plaatsen. Dit type slaapbank zorgt voor een ruime bank om op te zitten maar ook voor een ruim bed om in te slapen. Vaak zijn hoekslaapbanken namelijk voorzien van een tweepersoons bed en soms bieden ze zelfs ruimte aan drie personen. De derde persoon kan dan op de chaise lounge slapen, die zich naast het uitgeklapte bed bevindt. Het is dus echt een bank en bed in één!

Er is een hoek slaapbank die ook echt een hoekbank is, maar veel vaker kiezen mensen voor een rechte slaapbank en voegen er een poef of hocker aan toe. Deze hockers passen qua uiterlijk perfect bij de hoekslaapbanken en vormen een prachtige aanvulling die je ook nog heel gemakkelijk kan verplaatsen. Zeker wanneer je niet veel ruimte hebt is een slaapbank met een hocker een goede oplossing om toch een hoek slaapbank te creëren.

Hoekslaapbank leer

Een hoekslaapbank kunnen we leveren in heel veel verschillende stoffen en ook in leder. Afhankelijk van het merk heb je keuze uit enkele of juist heel veel verschillende stoffen en materialen.

Hoekslaapbank 2 persoons

Is een hoekslaapbank 2 persoons? Dat is vaak wel het geval. Soms kun je er zelfs met drie mensen slapen maar meestal maak je van dit type bank een hoek slaapbank voor twee personen.

Lekker slapen: een slaapbank met echt matras

Of je nu kiest voor onze hoekslaapbank of voor een slaapbank met een hocker of poef ervoor; je wil wel lekker slapen! En dan kan zeker want vrijwel alle slaapbanken in L vorm zijn voorzien van een echt matras.

Vaak heb je, wanneer je niet kiest voor een showroommodel, ook nog de keuze uit verschillende matrassen en soms kun je ook een bedbodem kiezen. Je zit dan op een fijne bank en slaapt op een echt matras!

Wil je een hoekslaapbank waarbij je op de zitkussens slaapt? Ook die zijn er!

Zoek je een goedkope hoekslaapbank? Kies dan zeker wel voor onze showroom modellen.

Kom proef zitten en liggen of bestel direct online!

Heb je jouw hoekslaapbank gevonden? Bestel hem dan direct online. Wij leveren de hoekslaapbank graag bij je thuis en installeren hem ook.

In onze showroom kun je alle slaapbanken proberen en helpen wij je graag bij het maken van de juiste keuze. Natuurlijk kun je ook alle stofstalen in zien.

Naast L vormige slaapbanken hebben wij ook:

1 persoons slaapbanken

2 persoons slaapbanken

Slaapstoelen