Waar op te letten bij de aankoop van een bedkast?

Bij de aankoop van een bedbank zijn er verschillende factoren die een rol kunnen spelen. Hieronder hebben wij de meest voorkomende kwesties op een rijtje gezet.

Prijs van een bedkast #

De beginprijs van een bedkast ligt hoger dan die van een slaapbank. De aanvangsprijs is 894 euro. De prijzen variëren afhankelijk van het systeem (horizontaal- of verticaal uitklappend), het matras, het model en de grootte. Let u er op dat bij sommige modellen een prijs inclusief matras geldt en bij andere modellen een prijs exclusief matras.

Beschikbare ruimte voor een bedkast #

Voor een dwarsslaper moet u rekenen op 213 cm breedte voor zowel de eenpersoons- als tweepersoonsbedden.( Er is een uitzondering: model Florenz is 203 cm. breed, maar dat is met een slaapmaat van 190/90 cm.! ) Verticale meubels hebben buitenmaten variërend van 99 tot 196 cm, en nog 3 maten er tussen in.

Gewenste slaapmaat #

Horizontaal uitklappend (dwarsslapers) zijn in 4 maten beschikbaar, de verticale kasten in 5 maten. Sommige kasten bestaan uit één matras. Bij andere maten en modellen komt u uit op 2 aparte matrassen. Meer informatie over de maten voor een bedkast vindt u hier.

Gewenst slaapcomfort #

Bij de dwarsslapers kunt u kiezen uit een polyether-, binnenverings- en pocketveringsmatras. Ook kunt u uw eigen matras gebruiken (mits deze niet te dik is!). Voor de verticale meubels heeft u keuze uit een polyether, binnenverings-, pocketvering-, koudschuim- of traagschuimmatras.

Gratis bezorging en montage

Binnen Nederland & België

1000m2 showroom

Proefzitten en proefliggen? Bezoek onze showroom in Sliedrecht

3 jaar garantie

Minimaal 3 jaar garantie op onze slaapbanken en bedkasten

Betaal veilig & vertrouwd

iDeal / Bancontact / MasterCard / Visa

logo-slaapbankencentrum-1

Dé slaapbankenspecialist sinds 1945

Winkelwagen

10% korting op Innovation Cubed | Code VOLKSKRANT10

Inloggen

Nog geen account?

Begin met typen om te zoeken in ons assortiment
Shop
Sidebar