Toont alle 5 resultaten

Sofabed: Belgisch slaapbanken merk van topkwaliteit

Sofabed is een Belgisch familiebedrijf dat slaapbanken produceert. Het bedrijf is gespecialiseerd in hoogwaardige slaapbanken die geschikt zijn voor dagelijks gebruik.

Assortiment slaapbanken

Sofabed heeft een uitgebreid assortiment slaapbanken in verschillende stijlen en maten. Er zijn 1 persoons slaapbanken, tweezitsbanken, hoekbanken en zelfs slaapbanken met relaxfunctie.

De slaapbanken zijn verkrijgbaar in verschillende stof- en ledersoorten. Er is dus altijd een slaapbank die perfect bij jouw interieur past.

Matrassen

Alle slaapbanken zijn voorzien van een volwaardig matras van Belgische makelij. De matrassen zijn gemaakt van hoogwaardige materialen en bieden uitstekend slaapcomfort.

De matrassen van de High Comfort en Lounge collectie zijn 14 cm dik. Slaapbanken van de Premium collectie hebben een matras van 18 cm dik.

Voordelen van Sofabed slaapbanken

De slaapbanken bieden een aantal voordelen:

  • Ze zijn geschikt voor dagelijks gebruik. De matrassen zijn van hoogwaardige kwaliteit en bieden uitstekend slaapcomfort.
  • Ze zijn ruimtebesparend. Een slaapbank is een ideale oplossing voor een kleine woning.
  • Ze zijn multifunctioneel. Een slaapbank kan gebruikt worden als bank en als bed.

Prijs Sofabed

De slaapbanken zijn verkrijgbaar vanaf een kleine €1.700,-. De prijs is afhankelijk van het model, de stijl en de materiaalkeuze.

Conclusie

Sofabed is een Belgisch slaapbanken merk van topkwaliteit. De slaapbanken van Sofa Bed zijn geschikt voor dagelijks gebruik, ruimtebesparend en multifunctioneel.