Opklapbed kopen

Een opklapbed kopen: gemakkelijk online of in onze showroom. Bij het Slaapbankencentrum heb je keuze uit verschillende soorten opklapbedden. Je hebt de keuze uit diverse modellen, en natuurlijk kleuren.
Opklapbedden verkopen wij als zowel verticaal opklapbed als horizontaal opklapbed.

Het grote voordeel van een opklapbed is dat je bed vrijwel geen plek neemt in de kamer. Je klapt je bed namelijk tegen de wand op. Ook kun je ervoor kiezen deze in een bedkast te integreren waardoor jouw bed onopvallend en onzichtbaar opgaat in de rest van je interieur.

Opklapbedden in verschillende maten

Net zoals ieder ander bed zijn opklapbedden in verschillende maten verkrijgbaar.
In het kort kun je een opklapbed kiezen als een 1 persoons opklapbed of een 2 persoons opklapbed.

Een opklapbed is licht en gemakkelijk op te klappen

Dankzij het speciale mechanisme is een opklapbed erg gemakkelijk en licht om op te klappen. Hoewel je dus een volwaardig bed omhoog klapt tegen de muur, is dit voor een ieder moeiteloos en met weinig inspanning en kracht gemakkelijk te doen.
Benieuwd hoe dit in de praktijk werkt? Uiteraard ben je van harte welkom in onze showroom in Sliedrecht waar wij altijd een aantal opklapbedden op voorraad hebben staan.

Verticaal opklapbed

Bij een verticaal opklapbed klapt je in feite het voeteinde omhoog. Omdat dit ook het smalste gedeelte van het bed is, neemt een verticaal opklapbed dan ook de minste ruimte in. Wel heb je bij een verticaal opklapbed te maken met een hogere kast van minimaal 200cm hoogte.
Bij een verticaal opklapbed lig je dus met je hoofdkussen richting de muur/ kast.
Heb je dus wel de hoogte tot je beschikking, maar wil je niet een te brede bedkast, dan is een verticaal opklapbed de beste keus.
Bekijk hier onze verticale opklapbedden

Horizontaal opklapbed

Een horizontaal opklapbed klap je in feite via de zijkant omhoog. Uitgeklapt heb je dan een bed waarbij je het kunt vergelijk met een bed die je met 1 kant tegen de muur hebt staan.
Je hebt hierdoor een wat lagere kast, waarbij de hoogte van de kast afhankelijk is van de slaapbreedte van het bed.
Een horizontaal opklapbed is dus lager, maar wel breder omdat deze minimaal 200 cm breed is.
Over het algemeen is een horizontaal opklapbed met name de beste keus wanneer je op zoek bent naar een 1 persoons opklapbed waarbij je liever een wat lagere bedkast hebt.
Bekijk hier al onze horizontale opklapbedden

Opklapbed als bedkast

Wil je echt een vrijwel onzichtbare oplossing voor een bed? Dan is de bedkast de oplossing. Het bed gaat onzichtbaar op in een kastenwand waardoor het niemand zal opvallen dat er eigenlijk nog een bed in de ruimte staat.

Het beste aanbod slaapbanken en opklapbedden

Zowel online als in onze showroom in Sliedrecht

Bij Het Slaapbankencentrum vind je nog veel meer oplossingen voor comfortabele (extra) slaapmogelijkheden. Bekijk ons aanbod aan slaapbanken, slaapstoelen en bedkasten; of breng een bezoek aan onze showroom in Sliedrecht.

Opklapbed online bestellen met zekerheid

Een opklapbed koop je snel, gemakkelijk en veilig online bij Het Slaapbankencentrum.
Bezorging en montage is kosteloos binnen Nederland en België (met uitzondering van de Waddeneilanden).
Betalen kan gemakkelijk en vertrouwd via iDeal of per bankoverboeking.
Doordat Het Slaapbankencentrum CBW erkend is ben je ook verzekerd van goede garantie.