Pol74 Slaapbanken

De Rolls Royce onder de slaapbanken.
Zowel qua zitkwaliteit als slaapcomfort staat een Pol74 slaapbank garant voor ultieme uitstraling, kwaliteit en comfort.

DE BESTE SLAAPBANKEN

Pol74 Slaapbanken

Bij Het Slaapbankencentrum vind je de grootste collectie slaapbanken van Pol74 in de Benelux.

Pol74 is het absolute topmerk op het gebied van slaapbanken. Zowel qua zit- als slaapkwaliteit zijn deze slaapbanken onovertroffen.

 

VOOR DAGELIJKS GEBRUIK

ZITBANK & SLAAPBANK

Een Pol74 is een zitbank van hoog niveau die zich qua uitstraling, comfort en kwaliteit kan meten met de bekende zitbank merken.

Daarnaast kan een Pol74 bank in een simpele beweging worden omgetoverd tot een volwaardig comfortabel bed.

VOLLEDIG CONFIGUREERBAAR

EEN SLAAPBANK OP MAAT

Matras, afwerking, kleur. De mogelijkheden voor een unieke slaapbank zijn eindeloos!

De slaapbanken van Pol74 zijn verkrijgbaar in de volgende slaapbreedtes: 80, 90, 115, 140, 160 en 180 cm. Enkele slaapbanken zijn ook leverbaar met 2 x 80 of 2 x 90 cm breed. De keus in matrassen en afwerkingen is bijna onbeperkt. Ook op de stoffencollectie is niets aan te merken en natuurlijk is leer ook mogelijk. Wij zeggen vaak: Pol74 is de Rolls Royce onder de slaapbanken! Maar waarschijnlijk zal deze Italiaanse fabrikant zichzelf liever met Ferrari vergelijken.

ERVAAR HET ZELF

Pol74 SHOWROOM

Benieuwd hoe een Pol74 slaapbank zit en ligt? In onze showroom in Sliedrecht staan altijd diverse modellen klaar om te bekijken.

OVER ONS

HET SLAAPBANKENCENTRUM

FAMILIEBEDRIJF SINDS 1945

Het Slaapbankencentrum is een echt familiebedrijf waar inmiddels de 3e generatie met trots en plezier de leiding heeft.

FYSIEKE WINKEL

Hoe een slaapbank echt zit en ligt is het beste in het echt te ervaren. Daarom hebben wij in Sliedrecht met ruim 1000m2 de grootste slaapbanken showroom van de Benelux.

EXPERTS IN SLAAPBANKEN

Een slaapbank is niet zomaar een bank met een bed. Dankzij onze jarenlange kennis (die van generatie op generatie wordt overgedragen) kunnen wij goed adviseren welke slaapbank het meest geschikt is.

Modellen slaapbank van Pol74

Slaapbank 192

Een nieuw model van Pol74.
Inmiddels hebben wij uiteraard wel een paar slaapbanken gezien, maar dit model heeft eigenlijk alles wat je van een bedbank verwacht:
Goed zitcomfort; uitstekend slaapcomfort aan te passen aan uw persoonlijke wensen door een keuze uit 3 verschillende matrassen. En een hele compacte buitenmaat door de subtiele armleuningen.
Verder is hij te leveren in 6 verschillende slaapmaten ( 80, 90, 115, 140, 160 en 180 cm. breed.) Ook de stoffencollectie is van een hoog niveau.
De slaapbank is voorzien van losse hoezen, zodat ze makkelijk zijn te reinigen of te vervangen.
En de prijs is voor Pol74 begrippen extra aantrekkelijk.

Slaapbank Piuma

Slaapbank Piuma van Pol74. Wij zijn een familiebedrijf en bestaan al sinds 1945. Op dit moment staat de 3e generatie aan het roer, maar de 4e generatie bemoeit zich er ook al mee. En vreemd genoeg, er zit immers een generatie tussen, staat deze slaapbank bij ons alle vier in de top 3 van mooiste slaapbanken.
Uiteraard heeft dat ook met de afwerking te maken en alle verschillende mogelijkheden qua onderstellen en matrassen, maar doorslaggevend is toch het stikwerk van deze bedbank. Net even wat anders dan anders! En het hele goede zitcomfort helpt ook mee. U zult hem dan ook vrijwel altijd in onze showroom aantreffen. Is deze bank te groot voor de ruimte, kijk dan eens bij de Piuma Armless.

Slaapbank Piuma Armless

Slaapbank Piuma armless van Pol74.  Als u een perfecte afwerking op prijs stelt, dan is dit uw fabrikant! Het ontwerp is van Paola Salvadè uit 2013. Het oorspronkelijk ontwerp van de bedbank Piuma is een bank met vrij brede armen, maar omdat slaapbanken vaak (helaas) in een kleine ruimte komen te staan, ontstond al bijna direct de vraag naar een veel smallere arm.
Hij is te leveren in de slaapbreedtes: 80, 90, 115, 140, 160 en 180 cm. breed bij een slaaplengte van 2m. Achter de rugkussens vindt u ruimte om de hoofdkussen op te bergen. De stoffering is geheel afneembaar. Als u de stof na een aantal jaar wilt vervangen, kunt u alleen een nieuwe hoes bestellen. Ook zijn dit soort banken, gelukkig, geheel demotabel.
U kunt kiezen uit verschillende onderstellen en matrassen. Die u in onze showroom kunt proberen.

Slaapbank Lake

Slaapbank Lake. Nog een mooie bedbank uit Italië. ( POL74 ) Een slaapbank met heel veel mogelijkheden. Lange en korte versie. Armleuningen in 3 verschillende maten. Longchair zowel links als rechts en kort (161 cm) en lang (226 cm). In de volgende slaapmaten te bestellen: 80, 90, 115, 140, 160 en 180 cm. En ook in 2 x 80 cm. Dat betekent 2 aparte bedden in één bank. De hoezen zijn er allemaal af te halen. 
Een bank die vaak gekocht wordt vanwege het aangename zitcomfort en de lage rugleuning.